У Мелітополі росіяни вибивають у мешканців визнання у тероризмі та нацизмі — Події

У Мелітополі росіяни вибивають у мешканців визнання у тероризмі та нацизмі - Події

Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

В окупованому Мелітополі Запорізької області росіяни масово викрадають цивільних та вибивають визнання у тероризмі та нацизмі. Про це заявив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

– У Мелітополі викрадених городян та мешканців району тримають у гаражах та приміщеннях численні комендатури та поліції. У громадянських громадян тортурами та погрозами вибивають визнання у тероризмі та нацизмі на догоду пропагандистам Кремля, — зазначив він.

Федоров також розповів, що подібне місце утримання полонених, за даними Генштабу, виявлено у Родах. Там російські окупанти тримали військовослужбовців Сил оборони та громадянських громадян, які звинувачуються у співпраці з силовими структурами України. Мелітопольський міський голова додав, що катувати, вбивати та красти – головні завдання так званої «спецоперації» РФ.

Раніше Федоров розповів, що російські військові масово беруть у полон цивільних у Мелітополі. Російські окупанти роблять справжні звірства стосовно полонених. Мер заявив, що полонених використовують як «навчальні посібники» з тортур для мобілізованих росіян.

Джерело