У Миколаєві потрапило на лаву підсудних кримінальне тріо вуличних наркодилерів. ФОТО | Події

Миколаївською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої злочинної групи за фактами незаконного придбання, перевезення з метою збуту, а також незаконного збуту психотропної речовини та особливо небезпечної психотропної речовини, вчиненому повторно, в особливо великих розмірах.

Слідством встановлено, що у липні минулого року 29-річний мешканець Миколаєва організував наркобізнес із реалізації канабісу, амфетаміну та PVP. До злочинної діяльності зловмисник залучив свою 22-річну співмешканку та 24-річного знайомого, розподіливши між ними функції.

Для зберігання наркотиків, а також їх фасування для роздрібної торгівлі, вони використовували орендовану квартиру. Збували наркотичні та психотропні засоби серед наркозалежних жителів обласного центру через закладки.

Їх злочинна діяльність була припинена у квітні 2024 року.

У ході проведених обшуків за місцем мешкання зловмисників вилучено майже 985 грам психотропної речовини PVP, понад 70 грамів амфетаміну, 100 грамів готового до вживання канабісу та приладдя для фасування — ZIP-пакети, ізоляційну стрічку, ваги.

Під час слідства до двох фігурантів застосовано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, третьому — суд обрав тримання під вартою.

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

За матеріалами Миколаївської обласної прокуратури

Источник