У районі Бучі двоє чоловіків підірвалися на міні, залишеній росіянами — Події

У районі Бучі двоє чоловіків підірвалися на міні, залишеній росіянами - Події

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Між селами Липівка та Королівка Київської області на протипіхотній міні підірвалися двоє місцевих мешканців. Постраждалих доправили до лікарні. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

— 52-річний та 48-річний чоловіки підірвалися на протипіхотній міні ОЗМ-72, залишеній на полі окупантами. Із політравмами постраждалих госпіталізували до Макарівської лікарні, — зазначили у відомстві.

За цим фактом Бучанська поліція порушила кримінальну справу. Розпочато розслідування. У поліції закликали мешканців Київщини уникати лісових та польових доріг на деокупованих територіях, а при виявленні підозрілих предметів повідомляти правоохоронців.

З початку вторгнення Росії в Україну Буча була оточена російськими окупантами. Військові РФ бомбили місто і чинили у ньому військові злочини — займалися мародерством, насильством, катували людей та вбивали мирних громадян. Наприкінці березня ЗСУ вдалося повністю звільнити Бучу від ворога. Тоді мер міста Анатолій Федорук заявив, що наразі 31 березня городяни відзначатимуть як день визволення від окупантів.

Джерело