У Запорізькій області загорівся хімзавод «Коагулянт» — Події

У Запорізькій області загорівся хімзавод "Коагулянт" - Події

Фото: t.me/zoda_gov_ua

У Пологах Запорізької області сталася пожежа на хімічному заводі «Коагулянт». Вогонь охопив приміщення, площею 600 квадратних метрів. Про це повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

– Сьогодні ввечері сталася пожежа на хімічному заводі Коагулянт у місті Пологи Запорізької області. На місці події працюють відповідні служби, пожежники локалізують спалах складських приміщень площею 600 кв. м. Дані щодо постраждалих уточнюються, — зазначено у повідомленні.

Пізніше в обласній ДСНС уточнили, що пожежа сталася на складському приміщенні заводу загальною площею 800 кв. м.

— У неексплуатованій споруді зберігалися лаки та фарби, які раніше використовувалися у технологічному процесі. Майже дві години знадобилося рятувальникам, щоб приборкати пожежу. Наразі проводиться проливка та розбір конструкцій для запобігання повторним спалахам. Розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди вдалося запобігти, — наголосили рятувальники.

Як зазначили у відомстві, хімічної загрози населенню міста та області немає. На місці пригоди продовжують працювати рятувальники. Причину пожежі встановлюють. Про жертв і постраждалих наразі невідомо.

У Запорізькій області загорівся хімзавод "Коагулянт" - Події

У Запорізькій області загорівся хімзавод "Коагулянт" - Події

Фото: facebook.com/DSNSZP

Джерело