Удар по Одещині: місто та частина області залишилися без світла, двоє людей поранено — Події

Удар по Одещині: місто та частина області залишилися без світла, двоє людей поранено - Події

Під масовану атаку росіян потрапила Одеська область. Внаслідок обстрілів  пошкоджени енергетична інфраструктура області та житлові будинки, а поранення отримали як мінімум дві особи. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Максим Марченко у своєму телеграм-каналі.

— Внаслідок масованого ракетного удару пошкоджено енергетичну інфраструктуру нашої області. Також потрапляння до цивільних будинків та об’єктів цивільної інфраструктури. Поранено двох людей, — повідомив чиновник.

Як зазначив Марченко, внаслідок атаки Одеса та більша частина громад області знеструмлені. Наразі там ведуться роботи з відновлення електропостачання.

– На даний час електропостачання відсутнє в Одесі та більшості громад Одеського району. Усі служби перебувають на місцях і вже розпочали відновлення електропостачання. Жодними ракетними ударами ворогові не вдасться нас зламати чи залякати, — наголосив він.

Росія завдала чергового масованого удару по Україні 5 грудня. За словами президента Володимира Зеленського, всього по нашій країні було випущено близько 70 ракет різних типів, з яких 60 вдалося збити силами ППО та українських захисників. Внаслідок обстрілів у низці регіонів України отримали пошкодження об’єкти енергетики, в частині з них «Укренерго» запровадило аварійні відключення електроенергії.

Джерело