Удар по Запоріжжю: попередньо 14 людей поранено — Події

Удар по Запоріжжю: попередньо 14 людей поранено - Події

Фото: t.me/starukhofficial

За попередніми даними 14 людей отримали поранення внаслідок ракетного удару по Запоріжжю. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

— За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни… Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області, — йдеться у Телеграм-каналі.

Водночас секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв написав про 12 постраждалих. Всі отримують медичну допомогу у лікарнях.

Дві крилаті ракети вдень у середу влучили в цех одного з промислових підприємств, розташованих у Дніпровському районі. Глава Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що виникла пожежа.

— На місці подій працюють усі відповідні служби, рятувальники розбирають завали, — написав він у своєму Телеграм-каналі. 

Старух зазначив, що руйнування великі. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко написав, що, за його інформацією, керівник підприємства вивів співробітників до укриття, що врятувало їм життя.

У Запоріжжі зафіксували два прильоти ворожих ракет, коли повітряна тривога лунала по всієї країні. 

Джерело