Знімальна група ТСН потрапила під обстріл у прямому ефірі — Події

Знімальна група ТСН потрапила під обстріл у прямому ефірі - Події

Фото: tsn.ua

Журналіст Олександр Загородній та оператор Іван Головач потрапили під ворожий обстріл у прямому ефірі. Знімальна група ТСН помітила ракету, коли вела репортаж про обстріл траси Бахмут-Лисичанськ.

На початку включення Загородній розповів, що півтори години тому почув на околиці Бахмута сім-вісім потужних вибухів, після яких у місті зникло світло. Далі звернув увагу на гул і повідомив, що поряд працює реактивна артилерія. Нарешті Олександр Загородній помітив ракету.

— Ой, щось гуде буквально над нашою головою. А, он ракета! Секундочку. Це просто обстрілює нашу позицію. Ну, ви чуєте, яка у нас ситуація тут. Це околиця Бахмута, – сказав він.

Завершувати репортаж журналісту та оператору довелося напівлежачи. Загородній зазначив, що вони спробують виїхати звідси, бо тут «не дуже приємно».

У березні Олександр Загородній розповів » Фактам «, що початок війни застав його у Гостомеля, де він живе з сім’єю. Дружина з дітьми поїхали до Івано-Франківська, а він 11 днів знімав бойові дії. Спочатку журналіст хотів записатися до тероборони, але не було зброї.

У неділю через бої Бахмутський та Краматорський райони Донецької області залишилися без світла та води. 115 гірників у Торецьку застрягли під землею.

Знімальна група ТСН потрапила під обстріл у прямому ефірі - Події

Джерело