Звіряче вбили знайомого та закопали тіло жертви в лісі — на Прикарпатті судитимуть двох нелюдів | Події

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо двох раніше неодноразово судимих місцевих мешканців.

Їм інкримінують вчинення за попередньою змовою групою осіб розбою та вбивства. Окрім цього, одного зі зловмисників додатково обвинувачують у носінні холодної зброї, незаконному придбанні й зберіганні вибухових пристроїв та психотропних речовин.

Подія сталася 05 квітня цього року в одному із сіл Калуського району.

Досудовим розслідуванням установлено, що 33-річний та 35-річний жителі м. Калуша спільно зі своїми знайомими розпивали алкогольні напої та з метою заволодіння майном побили одного із них до втрати свідомості. В той же час суперечка виникла ще й із 37-річним чоловіком, в ході якої спільники його били доки той перестав подавати ознаки життя. Щоб приховати сліди злочину, обвинувачені вивезли тіло потерпілого в лісовий масив та організували його захоронення.

Під час затримання та в ході обшуків в автівці й за місцем проживання в одного із фігурантів правоохоронці виявили та вилучили ручну оборонну гранату Ф-1, телескопічний кийок, а також психотропні речовини: PVP та амфетамін.

Наразі фігуранти перебувають під вартою без права внесення застави.

За матеріалами Івано-Франківської області

Источник