Альтернативні джерела енергії для бізнесу Вознесенська

 

Днями у Вознесенській громаді відбувся круглий стіл для місцевих підприємців на тему «Доступні можливості до альтернативних джерел живлення для бізнесу».

 

Під час зустрічі підприємці разом із підрядними компаніями, кредитними установами та обленерго мали змогу комплексно обговорити усі нюанси впровадження сонячної енергетики.

 

У ході зустрічі представники компанії Solar Service з м. Миколаєва ознайомили учасників із процесом встановлення сонячних панелей для бізнесу та приватних будинків, поділилися успішними кейсами та розповіли про вартість проєктів.

 

Також фахівці АТ «Ощадбанк» презентували кредитні програми для фінансування сонячних станцій, як для підприємств, так і для фізичних осіб.

 

Крім того, учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися з представниками обленерго та дізнатися про процес підключення до мережі, його вартість і терміни.

 

На завершення, представники Фонду «Декарбонізації» ознайомили учасників з програмами фінансування для бізнесу, спрямованими на впровадження екологічних рішень.

 

Цей захід став чудовою нагодою для бізнесу отримати необхідну інформацію та обговорити реальні шляхи переходу на альтернативні джерела живлення.

 

Захід було ініційовано інспекторами з розвитку підприємництва відділу стратегічного планування та розвитку Вознесенської міської ради в рамках проєкту Interreg Europe — InnoCom.

 

За інформацією Міської влади Вознесенська.