До Дня працівників харчової промисловості на Миколаївщині відзначили кращі колективи та працівників галузі

 

Щорічно у третю неділю жовтня відзначається — День працівників харчової промисловості.

 

Так, сьогодні, 13 жовтня, напередодні свята перший заступник начальника обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та директор департаменту агропромислового розвитку Миколаївської ОВА Олена Піскун привітали колективи переробних підприємств та найкращих працівників галузі.

 

Почесними грамотами, подяками начальника Миколаївської обласної військової адміністрації та вітальними листами Міністерства аграрної політики та продовольства України відзначено колективи та працівників ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1», ТОВ «Експекрт-Сервіс М», ПАТ «Лакталіс-Миколаїв», ПАТ «Первомайський молочноконсервний комбінат», ФГ «Органік-сістемс», ТОВ «Миколаїврибпром», ТОВ «Вознесенський хлібзавод», ТОВ «Кривоозерська харчосмакова фабрика» та ТОВ «Агро-Юг-Сервіс».

 

Під час нагородження Георгій Решетілов відзначив важливу роль галузі в забезпеченні населення якісною та доступною харчовою продукцією. Подякував за збереження робочих місць, вироблену продукцію, допомогу Збройним Силам України.

 

Також він наголосив на важливості галузі в умовах збройної агресії з боку рф, де наше населення вкрай потребує всебічної підтримки, в тому числі і продовольчої та побажав усім присутнім нових трудових звершень на благо Миколаївщини та України в цілому.