Комплексною бригадою спеціалістів проведено медичний огляд 75 дітей, які тимчасово переміщені із зон бойових дій та окупованих територій

 

У п‘ятницю, 12 серпня, за ініціативи начальника обласної військової адміністрації Віталія Кіма та голови обласної ради Ганни Замазєєвої разом з комплексною бригадою спеціалістів обласної дитячої клінічної лікарні м. Миколаєва був проведений медичний огляд 75 дітей, тимчасово переміщених із зон бойових дій та окупованих територій.

 

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив заступник начальника Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров.

 

Юрій Гранатуров розповів, що педіатри, травматологи, хірурги та інші фахівці провели огляд й надали інформаційні рекомендації за виявленими патологіями та взяли на постійний контроль стан здоров'я кожної дитини, яка втратила свою домівку й перебуває під опікою обласної військової адміністрації та обласної ради.

 

«За необхідності діточки зможуть пройти лікування в стаціонарі на базі обласної клінічної дитячої лікарні. Також ми плануємо провести вакцинацію усіх дітей й батьків, в тому числі й вакцинацію від COVID-19. Здоров'я дітей є наразі пріоритетом. Кожен з нас на своєму місці повинен робити все, що він може», — зазначив він.

 

Разом до Перемоги!