Миколаївська область отримала п’ять рятувально-пожежних автомобілів на потреби громад та лісників

 

У п'ятницю, 28 червня, Миколаївська область отримала донорську допомогу від ТОВ «АТБ-маркет» у вигляді п'яти рятувально-пожежних автомобілів. Участь у передачі взяли начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та його перший заступник Георгій Решетілов.

 

Два автомобілі були передані державному підприємству «Ліси України» для допомоги у гасінні лісових пожеж. Також у Братській, Радсадівській та Врадієвській громадах планується створення місцевих пожежних охорон, тому для підтримки матеріально-технічної бази по одній машині передано в кожну громаду. Далі планується допомога цим громадам у формуванні відповідних підрозділів, які зможуть оперативно реагувати на невеликі пожежі та надзвичайні ситуації.

 

«Ця допомога є важливим кроком у підвищенні рівня безпеки та оперативності реагування на надзвичайні ситуації в області, а також у зміцненні матеріально-технічної бази місцевих пожежних підрозділів», — сказав очільник області Віталій Кім.

 

Зазначимо, що до передачі автомобілів також долучилися заступник начальника Миколаївської районної військової адміністрації Раміль Агабеков, начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко, директор філії «Південний лісовий офіс» Олександр Грицай та представники громад.