Миколаївська ОВА оголошує акцію «Голоси янголят» та запрошує долучитися всі громади області

 

Щороку, 4 червня, в Україні відзначається День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

У цей день в Україні проходить акція «Голоси дітей», яку ініціювала перша леді України. У рамках акції Олена Зеленська закликала вішати на дерева дзвіночки, щоб вшанувати пам’ять маленьких українців, які загинули внаслідок російської агресії.

 

Тому Миколаївська обласна військова адміністрація в підтримку акції першої леді оголошує акцію «Голоси янголят» та запрошує долучитися всі громади області.

 

Миколаївщина не залишається осторонь, тож закликаємо вас у цей день розмістити на деревах дзвіночки, які символізують голоси вбитих маленьких українців. І запрошуємо вас виготовити янголятко, прикріпити його вдома або на подвір’ї та опублікувати фото свого виробу в соцмережах з хештегами #янголятапорядзнами #миколаївщинапамятає.

 

Чим більше янголят, тим сильніша наша підтримка.

 

Для ознайомлення з алгоритмом виготовлення янголятка пропонуємо:

 

1. переглянути майстер-клас із виготовлення, в пам’ять дітей що загинули внаслідок агресії рф до всеукраїнської акції 4 червня, за посиланням: https://drive.google.com/…/1kYbbr7fjBHSz5_a…/view…;

 

2. переглянути презентацію (покрокове виготовлення янголятка): https://docs.google.com/…/1Mkj2KWKc3sArV97y49X6…/edit….

 

Детальну інформацію щодо проведення акції буде повідомлено додатково згодом.