Міста Героїв Київщини. Тут народжується хоробрість

 

29 березня 2022 року росія заявила про відведення окремих підрозділів своїх військ з Київської області, назвавши це «Актом доброї волі».

 

Саме цей «Акт доброї волі» відображає всю ганебність спроб росіян прикрити свою поразку, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями.

 

Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка, Мотижин, Макарів, Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глібівка, Ясногородка, Толокунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Хмільне, Іванків, Андріївка, Мощун — досить єдиного погляду людей цих міст та сіл, аби попри полум‘я та попіл, продовжувати боротися за свою країну.

 

Звільнивши Київщину, українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні "акти доброї волі" і відступати – з острова Зміїний, Херсону, міст і сіл Харківщини.

 

Волонтери, ДСНС, медики, комунальники, правоохоронці, звичайні цивільні – кожен на своєму фронті намагався сприяти якнайшвидшій поразці ворога.

 

Фактично, в усіх містах і селах України, куди заходила російська армія, ми бачимо звірства, які скоювались проти людей. Тому ми прагнемо звільнити всю нашу землю – бо не можемо залишити жодного українського міста і села в російській неволі.