Перебуваючи під постійними ракетними та артилерійськими обстрілами, значних пошкоджень та руйнувань зазнали дороги і мости Миколаївської області

 

Війна внесла свої корективи у плани щодо розбудови дорожньої інфраструктури по всій території України. Миколаївщина ж стала центром спротиву російській агресії на півдні нашої країни. Перебуваючи під постійними ракетними та артилерійськими обстрілами, значних пошкоджень та руйнувань зазнали дороги і мости Миколаївської області.

 

Після нашої перемоги буде все обов’язково відбудовано, а поки забезпечується безперебійний проїзд транспорту основними маршрутами області у рамках експлуатаційного утримання.

 

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Так, на дорогах міжнародного, національного та регіонального значення Миколаївської області усувають аварійну ямковість за допомогою гарячих асфальтобетонних сумішей. Незначні пошкодження та тріщини покриття ліквідовують пневмо-струменевим способом.

 

Головна увага наразі приділяється маршрутам, якими здійснюється доставка гуманітарної допомоги, продовольства, ліків, пального та будматеріалів для жителів області.