Піротехнікам, які проводять роботи з розмінування територій Миколаївщини вручили заохочувальні відзнаки

 

У четвер, 9 листопада, перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко подякували за роботу піротехнікам, які у складі зведеного загону проводять роботи з розмінування територій Миколаївської області.

 

За вагомий внесок у справу цивільного захисту населення від надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану, сумлінне виконання службових обов'язків та високий професіоналізм керівники вручили відзнаки та почесні грамоти піротехнікам з Дніпропетровської, Рівненської та Київської областей, 2 та 3 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України.

 

Також Георгій Решетілов вручив представникам особового складу Почесну відзнаку начальника Миколаївської обласної військової адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» III ступеня та Почесні грамоти Миколаївської ОВА.

 

«Щоденно наші піротехніки ризикують власним життям, щоб зробити нашу область безпечнішою. Їхня відвага та відданість надзвичайно важливі в ці складні часи. Дякуємо вам за це», — звернувся до присутніх Георгій Решетілов.