Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури в Миколаївській області за період з 14 по 21 листопада

 

М. Миколаїв:

 

У Миколаєві продовжують працювати ремонтні бригади, аби відновити інфраструктуру пошкоджену внаслідок ворожих обстрілів.

 

Зокрема, за інформацією Миколаївської міської ради, протягом минулого тижня роботи відбувались у житловому секторі. У 111 багатоповерхових будинках було закрито віконні прорізи загальною площею понад 7400 кв. м, у восьми висотках відновлено покрівлі загальною площею понад 1200 кв. м.

 

Роботи тривали й у будинках приватного сектору. Так, ремонтували шість будинків — у них відновили покрівлі та закрили вибиті вікна OSB-плитами.

 

Також минулого тижня у Миколаєві відновлювали навчальні заклади, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф. В одному відремонтували покрівлю, в іншому — замінили вікна.

 

Окрім цього, було відремонтовано пошкоджений каналізаційний колектор діаметром 250 мм, в результаті чого підключено 340 тис. абонентів.

 

Баштанський район:

 

У с. Червона Долина, с-щі Поляна, с-щі Широке Широківської громади за цей період закрито плівкою та OSB-плитами 1270 вікон в багатоповерхових та приватних будинках.

 

До того ж у с-щі Широке було закрито плівкою та OSB-плитами вікна в будинку культури.

 

Миколаївський район:

 

За минулий тиждень відновлювальні роботи проводилися й в с. Червоне, смт Воскресенське Воскресенської громади та в с. Яселка, с. Куцуруб Куцурубської громади. Зокрема, в приватних будинках було перекрито майже 290 кв. м покрівлі, закрито OSB-плитами вікна та відновлено несучу стіну одного з будинків.

 

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Миколаївській області наразі триває.