Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури в Миколаївській області за період з 7 по 14 серпня

 

М. Миколаїв: 

 

За інформацією Миколаївської міської ради, в місті було відновлено майже 410 кв. м покрівлі в багатоповерховому будинку.

 

Окрім цього, у відокремленому структурному підрозділі "Миколаївський фаховий коледж транспортної інфраструктури Українського державного університету науки і технологій" відновлено покрівлю 116 листами шиферу. Також у дитячому садочку було замінено пошкоджені вікна.

 

М. Очаків: 

 

За цей період у м. Очаків Очаківської громади в приватних будинках були забиті пошкоджені вікна OSB-панелями. 

 

Миколаївський район: 

 

За певний період часу в смт Первомайське Первомайської громади в приватних будинках було закрито 27 вікон OSB-плитами та ще понад 50 вікон замінено на металопластикові, також частково перекрито дах шифером.

 

Зазначимо, що станом на 14 серпня, на території Миколаївської області загалом відновлено 3359 об'єктів, з них за категоріями:

 

— багатоповерхівки — 32;
— приватні будинки — 571;
— школи — 10;
— дитячі садочки — 1;
— заклади культури — 6;
— заклади охорони здоров'я — 19;
— адміністративні будівлі — 12;
— об'єкти ЖКГ — 2669;
— мости — 17;
— дороги — 13.

 

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Миколаївській області наразі триває.

 

Миколаївська ОВА дякує всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії рф об'єкти. Працюємо, кожен на своєму фронті.