«Роботи виконуються згідно з графіком», – Юрій Гранатуров про стан ремонту миколаївського русдраму

 

Минулого року до списку об’єктів «Великої реставрації» включили Миколаївський академічний художній російський драматичний театр. На сьогодні там продовжується фінансування та ремонтні роботи.

 

Про це у програмі «Добрий вечір» на ТРК «Ніс-ТВ» розповів заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Юрій Гранатуров.

 

«Роботи виконуються згідно з графіком. Проте є деякі складнощі – всі роботи з утеплення та ремонту покрівлі проводяться й зараз. Але реставраційні роботи історичного фасаду можуть проводитися тільки у відповідних погодних умовах. Ці умови будуть навесні, у квітні чи травні, не раніше», – сказав заступник голови ОДА.

 

Також Юрій Гранатуров зазначив, що є можливість закінчити відновлення театру вже у поточному році, якість проведення ремонту відповідає всім нормам, а робота підрядної організації перебуває під контролем.

 

«Будемо сподіватися, що у цьому році буде освоєна вся сума та повністю завершено зовнішній і внутрішній ремонт драмтеатру. Підрядник працює не погано, його контролює управління капітального будівництва, безпосередньо, адміністрація театру і зрозуміло, що ми зі свого боку теж», – сповістив він.