Відбулася нарада щодо відновлення систем життєзабезпечення на деокупованих територіях Миколаївщини

 

У четвер, 10 листопада, під головуванням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма відбулася нарада щодо відновлення систем життєзабезпечення в деокупованих населених пунктах Миколаївської області.

 

Так, під час наради було окреслено ряд першочергових завдань, а саме відновлення критичної інфраструктури – зокрема, електро-, водо- та газопостачання, обстеження територій та об’єктів для виявлення вибухонебезпечних предметів, забезпечення правопорядку та охорони об‘єктів.

 

Окрім цього, вирішувалися питання щодо соціального забезпечення населення на звільнених територіях, відновлення мереж мобільного зв‘язку, дорожнього покриття, гуманітарного та банківського забезпечення.

 

«Люди дуже довго знаходилися в окупації, тому ми повині зробити все можливе, щоб вони зрозуміли, що нарешті вдома», — зазначив Віталій Кім.

 

На нараді були окреслені чіткі задачі та надано відповідні доручення.

 

Зазначимо, що наразі вже готуються перші гуманітарні вантажі з харчовими продуктами та речами першої необхідності для м. Снігурівка. Також буде забезпечено необхідними лікарськими засобами та обладнанням медичні заклади.