Вісім громад Миколаївщини отримали обладнані робочі місця для соціальних послуг

 

У середу, 9 жовтня, вісім територіальних громад Миколаївської області отримали 12 обладнаних робочих місць для відділів з питань соціального захисту населення та центрів надання соціальних послуг.

 

Комп'ютерну техніку передали представникам Баштанської, Новоодеської, Врадіївської, Кривоозерської, Воскресенської, Новобузької, Снігурівської та Вознесенської громад голова офісу УВКБ ООН в Одесі Марсель Ван Маастрігт, директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрації Оксана Єльчієва та регіональна координаторка у Миколаївській області БО БФ «ССС» Олена Каплій.

 

Одне робоче місце включає ноутбук, багатофункціональний пристрій (принтер, який також має функції сканера і копіра), два картриджі, джерело безперебійного живлення та канцелярський набір.

 

У 2022 році завдяки підтримці Агентства ООН у справах біженців в Україні БО БФ «ССС» розпочали роботу над проєктом «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб». Однією з активностей в рамках проєкту є – Інституційна підтримка установ соціального захисту, що передбачає облаштування робочих місць в установах соціального захисту населення.

 

«Дякуємо УВКБ ООН в Україні та БО БФ «ССС» за підтримку установ соціального захисту населення. Обладнання додаткових робочих місць значно пришвидшить процес надання послуг внутрішньо переміщеним особам, сім'ям з дітьми, людям з інвалідністю, людям похилого віку», — зазначила Оксана Єльчієва.