Віталій Кім обговорив з представниками ВПП ООН нагальні потреби Миколаївщини

 

У середу, 24 липня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зустрівся з представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН.

 

До складу делегації увійшли директор представництва ВПП ООН в Україні Річард Раган, виконувач обов’язків керівника програм представництва ВПП ООН в Україні Нінн Воррінг, голова представництва ВПП ООН в Одесі Джалал Шах та керівник програм представництва ВПП ООН в Одесі Шеху Абдулкарім.

 

Від миколаївської сторони також були присутні заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов, директор департаменту економічного розвитку, регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов та позаштатний радник першого заступника начальника ОВА Дмитро Тарасенко.

 

Під час зустрічі було обговорено забезпечення нагальних потреб області, допомогу у напрямку відновлення бізнесу регіону, зокрема збільшення робочих місць, покращення потенціалу портової інфраструктури Миколаївщини.

 

Крім того, порушувалося питання розмінування територій регіону, які було деокуповано або на яких проводилися бойові дії.

 

«Співпраця з Всесвітньою продовольчою програмою ООН є вкрай важливою для нашої області. Завдяки підтримці ми можемо ефективніше розв'язувати питання продовольчої безпеки, а також сприяти економічному відновленню і розвитку інфраструктури», – зазначив очільник області Віталій Кім.

 

Своєю чергою, директор представництва ВПП ООН в Україні Річард Раган висловив підтримку та готовність до подальшої співпраці.