У Миколаєві відбулась урочиста церемонія підняття Олімпійського прапора

 

У четвер, 25 липня, у Миколаєві відбулась урочиста церемонія підняття Олімпійського прапора з нагоди відкриття ХХХІІІ Олімпійських ігор в Парижі.

 

33-ті Олімпійські ігри проходитимуть у Парижі з 27 липня по 11 серпня 2024 року.

 

Миколаївська область на Олімпійських іграх буде представлена у двох видах програми: стрибки у воду та художня гімнастика.

 

Честь Миколаївщини у складі олімпійської збірної України захищатиме Данило Коновалов (стрибки у воду, Миколаївська обласна школа вищої спортивної майстерності) та Валерія Перемета (художня гімнастика, Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Перемога»).

 

На урочистому заході були присутні перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко, начальник ГУМП Миколаївської області Сергій Махно, секретар Миколаївської міської ради, голова НОК України в Миколаївській області Дмитро Фалько, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв та начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Ірина Бондаренко.

 

Олімпійський прапор підняли миколаївські олімпійці — Олімпійський чемпіон Віктор Погановський та срібна призерка 22-х Олімпійських ігор Антоніна Димова, а також учасники Олімпійських ігор минулих років — Кваша Наталія, Філь Світлана, Сергієнко Юрій, Ралчева Марія, Карпенко Валентина, Машкін Олег, Буряк Олена.

 

Вболіваємо за національну Олімпійську збірну України! Вболіваємо за наших спортсменів!

 

Фото: Миколаївська міська рада