Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій

 

Дашборд «Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій» має 4 розділи.

 

Розділ 1. «Укладені договори про медичне обслуговування населення» містить інформацію про загальну кількість закладів, які підписали договір з НСЗУ на надання первинної, спеціалізованої та екстреної медичної допомоги. Угорі сторінки можна побачити окремо кількість комунальних та приватних закладів. Є також розподіл законтрактованих закладів по областях.

 

У таблиці розташовані законтрактовані заклади. Деталізувати таблицю можна за фільтрами ліворуч, а обравши необхідний заклад, потрібно натиснути кнопку “Група послуг” над таблицею.  Це дозволить побачити, за якими саме групами послуг має контракти з НСЗУ потрібний заклад.

 

Розділ 2. «Карта надавачів медичної допомоги з деталізацією за групами послуг» показує інформацію з першого розділу у вигляді інтерактивної карти.

 

В даному розділі за допомогою карти можна переглянути які групи послуг надаються в різних населених пунктах, відповідно до укладених договорів з НСЗУ. Під картою інформація також подається в табличному вигляді.

 

Розділ 3. “Розподіл сум чинних договорів за напрямом послуг” унаочнює інформацію про здійснені оплати за групами послуг. також доступні фільтри для деталізації даних.

 

А розділ 4. “Розподіл чинних договорів за областями. Карта” дозволяє побачити суми контрактів усіх закладів відповідно до кожної з областей України.

 

На кожному розділі дашборду:
— дата останнього оновлення даних розташована в у нижньому лівому, або правому верхньому куті  сторінки;
— опція для репосту у соціальних мережах — в правому нижньому куті сторінки; 
— опція скинути всі фільтри для подальшого пошуку інформації — в лівому верхньому куті;
— розкрити дашборд на весь екран — використовуйте стрілки в правому нижньому куті.

 

Для перегляду дашборду зі смартфону, необхідно увімкнути функцію  автоповорот у налаштуваннях телефону та перевертати смартфон горизонтально.

 

Завантажити дані можна тут: https://cutt.ly/cOCBA9m.

Детальніше ознайомитися з лікарнями, що уклали договори з НСЗУ і надають послуги за ПМГ можна знайти за посиланням: https://cutt.ly/WOCBdM9.

 

Також надаємо довідку де шукати інформацію про ПМГ 2022:

 

— Тарифи, коефіцієнти та методи оплати — Порядок реалізації програми медичних гарантій на 2022 рік — постанова Кабміну 1440 (https://cutt.ly/3OCB7M7);

 

— Що безоплатно для пацієнта за кожним із пакетів послуг — сайт НСЗ, розділ “Вимоги ПМГ 2022”, файл “Специфікації” до кожного пакету (https://cutt.ly/yOCNewv);

 

— Вимоги до лікарень — сайт НСЗ, розділ “Вимоги ПМГ 2022”, файл “Умови закупівлі” до кожного пакету (https://cutt.ly/vOCNi1S).

 

Інформацію також можна отримати у контакт-центрі 16-77.