Близько 30 років готую сніданки для сім’ї, — анкета із власником нововолинського ТЦ «FORest» Юрієм Сиротюком | Новини Нововолинська

Близько 30 років готую сніданки для сім'ї, — анкета із власником нововолинського ТЦ «FORest» Юрієм Сиротюком | Новини Нововолинська

Гостем рубрики БУГу «Анкета» став депутат Волинської обласної ради, успішний нововолинський та віднедавна володимирський підприємець Юрій Сиротюк, який 11-го серпня відзначатиме 50-літній ювілей.

Говорили із гостем про заняття спортом, яку вагу максимально підіймав власник тренажерних залів у Нововолинську та Володимирі. Що відчув успішний підприємець, коли онука назвали Юрієм? Як реагує на різного роду пасквілі у брехливих телеграм-каналах?

Підприємець поділився, що уже близько 30 років готує сніданок для своєї сім’ї, спочатку для дружини та дітей, тепер — для онуків.

Не зважаючи на те, що Юрій Сиротюк відзначатиме 50-літній ювілей, на свій вік він не виглядає, і зізнався, що відчуває себе на 35. Любить ризик, відпочивати у Карпатах, допомагає війську, але не афішує цього. І привчив себе до дисципліни, бо навіть, якщо чогось не хочеться роботи, але треба, то він все одно піде і зробить.

Також дивіться незабаром на БУЗі розширене інтерв’ю із нововолинським підприємцем та депутатом Волинської обласної ради Юрієм Сиротюком.
Джерело