Нововолинський репер випустив нову пісню, яку присвятив волонтерському руху | Новини Нововолинська

Нововолинський репер випустив нову пісню, яку присвятив волонтерському руху | Новини Нововолинська

Реп-виконавець з Нововолинська Денні Дельта презентував новий трек «Їде фура», присвячений громадському та волонтерському руху.

Хлопець у пісні згадує про українців, які з початку військових дій на території України, допомагають переселенцям з гуманітарною допомогою, а також військовим ЗСУ в отриманні необхідних речей для ефективного виконання бойових завдань.

Виконавець наголошує на тому, як попри важкі часи, люди з різних куточків держави об’єднались у спільній меті — йти до бажаної перемоги.

“Попри нібито простий і нехитрий текст, в пісні можна вловити багатозначний, глибокий сенс: про допомогу від серця, допомогу від людей найрізноманітніших верств населення та місця проживання, що подають один одному руку у важкі часи”, – розповів нововолинець.

Українці постійно захоплюються трендами з-за кордону, знаходять ідолів серед іноземців. Спостерігаючи за їхніми сміливими рішеннями, забуваючи за свої відкриття та досягнення.

“Наша нація вміє перевертати світогляд цілої планети з голови на ноги. І найголовніше явище, яке можна сюди віднести – це волонтерство. Йому і присвячений новий сингл «Їде фура»”, – додав хлопець.

Денні Дельта – реп-виконавець з Нововолинська, займається творчістю вже багато років. Починав з виступів у місцевому Будинку культури та у Луцьку, де навчався, потім – на фестивалях Харкова, Києва, Львова. З початку війни випустив чимало пісень на воєнну тематику.


Джерело