Пила і знімала TікToк на робочому місці: нововолинська депутатка зняла провокативне відео | Новини Нововолинська

Пила і знімала TікToк на робочому місці: нововолинська депутатка зняла провокативне відео | Новини Нововолинська

Депутатка Нововолинської міської ради Інна Іщук зняла провокативне відео у TikTok, яке підхопив анонімний телеграм-канал й звинуватив її у тому, що жінка розпиває спиртне під час робочого дня. Проте сама ж обраниця каже: у пляшці був чай, а не алкоголь.

Відповідний допис вона опублікувала на своїй сторінці у фейсбук, пише Конкурент.

«Реальний Нововолинськ, ви зробили мені день! Замість того, щоб нервуватись, я сміюсь. Тому що знаю, хто як не ви за мною слідкуєте. Чесно, я очікувала вашої реакції. Не прийшлось довго чекати, браво. Дуже гарна реакція на чай у пляшці з-під коньяку (і не треба говорити, що я оправдовуюсь, тому що у пляшці – саме чай). Реальний Нововолинськ, дякую за рекламу. Кому цікаве посилання на мій TikTok – пишіть, скину», – йдеться у дописі.

Журналісти відшукали відео, про яке йде мова у дописі Інни Іщук. На кадрах видно, що на столі стоїть відкоркована пляшка та таблетки. Відео ж депутатка підписала так: «Коли на роботі дурдом і просиш у директора відпустку… А він – запивай магній коньяком. Мене довго просити не треба».

Станом на 19-те вересня ролик уже зібрав понад три тисячі переглядів та трохи більше як 100 вподобайок. У коментарях люди здебільшого висловлюють потішні реакції. Слова підтримки писали користувачі й під дописом у фейсбуці.

Зауважимо, що, згідно з декларацією посадовиці, вона працює зубним лікарем у Нововолинській міській стоматполіклініці.
Джерело