Провели благодійну лотерею на підтримку військових з Нововолинська та Володимира | Новини Нововолинська

Провели благодійну лотерею на підтримку військових з Нововолинська та Володимира | Новини Нововолинська

Стало відомо ім’я переможців благодійної лотереї на підтримку військових з Нововолинська та Володимира. Кожен з учасників мав можливість отримати один з семи подарунків, серед яких трофеї наших захисників й сертифікати від місцевих підприємців, фотографа та художника.

Для участі потрібно було пожертвувати на карту організатора лотереї, капелана Павла Гаврилюка, кошти у сумі 150 гривень для придбання одного лотерейного білета, усього вдалось зібрати 8 100 гривень.

За допомогою генератора випадкових чисел, серед учасників було обрано переможця одного з лотів. Переказані кошти з благодійної лотереї підуть на придбання пуско-зарядних пристроїв та теплових гармат.

Важливою умовою було те, щоб в коментарі до платежу учасник вказав свій номер телефону, до якого закріплений вайбер або телеграм. Отож, публікуємо список переможців благодійної лотереї на підтримку ЗСУ:

Безпілотник Орлан, який був збитий нашими військовими – Петро СавчукРозвантажувальна система російського солдата – Дмитро ТимощукКуртка та шолом окупанта – Василь ВойтовичСертифікат на 1 000 гривень від автосервісу «Формула» – Лариса ГрицюкФотосесія від професійного фотографа Володимира Єфімова – Вадим ФедорчукПодарунковий бокс від хлібозаводу – Діана НемирськаКартина або портрет переможця від художника Павла Москаля – Микола Тюхта

Дякуємо за участь, невдовзі організатор зв’яжеться з переможцями!

Джерело