Ветеран з Нововолинська організував збір на авто для військових: долучайтесь | Новини Нововолинська

Ветеран з Нововолинська організував збір на авто для військових: долучайтесь | Новини Нововолинська

Ветеран Михайло Роговенко з Нововолинська організував збір на автомобіль для 47 бригади ЗСУ.

Кошти на сам автомобіль фактично зібрали, залишилось – на супутні витрати: доставка з-за кордону, ТО та відвезти військовим на передову. А це завжди теж немалі витрати.

Звіт по збору на авто: найменший донат це було 10 гривень,середньостатичний – орієнтовно 500 грн (скидали і 1000, і 2000, і 5000) та найбільший це 63000 грн! 

Долучились родичі, друзі та знайомі Михайла, а також волонтери, в яких залишились залишки коштів по попередніх зборах. Репости також мають неабияке значення.

«Від себе хочу сказати, що практично в будь якому зборі, яким я займаюсь, закриваю своїми коштами 10%. Плюс організаційні питання і т.д. Також нелегка це справа,збирати людські кошти і кладе на плечі велику відповідальність,але задля великої справи-воно того варте!», – сказав Михайло.

Посилання на банку – https://send.monobank.ua/jar/dfGsehJKW

Номер картки банки – 5375 4112 1890 2067.

Михайло Роговенко служив ще у 2014 році, отримав поранення та потрапив у полон до росіян. Згодом його обміняли. Після служби Михайло займався підприємницькою діяльністю.

У перший день повномасштабної війни чоловік знову мобілізувався, служив у 14 бригаді. Був на різних напрямках: Київщина, Миколаївська, Донецька, Харківська області. Отримав поранення, довго лікувався та був демобілізований. Зараз Михайло періодично їздить на фронт, допомагає військовим та своїм побратимам.
Джерело