Відкрито збір коштів для військових з Володимирського району: всього потрібно близько 40 тис. гривень | Новини Нововолинська

Відкрито збір коштів для військових з Володимирського району: всього потрібно близько 40 тис. гривень | Новини Нововолинська

Відкрито новий збір аби придбати необхідне для бійців з Волинської області, серед яких наші земляки з Нововолинська та Володимира. Військові просять небайдужих допомогти зібрати суму та закупити автозапчастини на відновлення військового позашляховика.

Бійцям на фронт усього потрібно зібрати близько 40 тис. гривень на придбання пускозарядного пристрою, вартість якого 16 тис. гривень, амортизаторів Кайаба (990 гривеньшт), шрусів внутрішніх (лівий – 2180 грн, правий – 2300 грн, зовнішній – 1300), ресорів (5 листів – 5 600 грн). А також турбіна – близько 11 тис. гривень.

Збір оголосив капелан Павло Гаврилюк з Нововолинська, який з 2014-го року служить нашим воїнам в зоні ООС, а також збирає волонтерську допомогу для вояків та впродовж років вирушає на Схід.

Реквізити банківської карти капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Вчергове, 28-го вересня, військовий капелан з волонтерською групою вирушив з допомогою від жителів Володимирського району на фронт до наших земляків. Військові отримають обігрівачі, маскувальні сітки, автозапчастини, холодильник, термобілизну та зимове взуття.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Інтернет-видання «БУГ» (@bugorgua)

Нагадаємо, раніше БУГ з капеланом оголошували про збір коштів за запитом бійців, які стоять на волинсько-білоруському кордоні. Більшість із них з Нововолинська, Володимира та прилеглих громад. 

Під час збору коштів небайдужі мешканці переказали близько 28 тисяч гривень. За ці кошти вдалося закупити гумові чоботи, берці, бензопилку, дощовики. Також капелан завіз повербанки, спальні мішки, газові портативні плитки та інші речі.

Хлопці ЗСУ щоденно боронять землю від ворога та дають можливість населенню з впевненістю зустрічати новий день. Отож, долучайтесь до збору коштів на необхідні речі, що допоможуть нашим захисникам ефективніше виконувати бойові завдання. Разом до перемоги!

Джерело