Військові, а також члени їхніх сімей можуть безкоштовно отримати водійські посвідчення у Нововолинську | Новини Нововолинська

Військові, а також члени їхніх сімей можуть безкоштовно отримати водійські посвідчення у Нововолинську | Новини Нововолинська

У Нововолинській автомобільній школі ТСОУ здійснюють навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів категорії «В», «С», «ВЕ», «СЕ».

Про це повідомляють на сайті міста Нововолинськ.

Безкоштовне навчання доступне для осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності.

Заняття проходять в рамках програми соціальної та професійної адаптації та фінансується коштом державного бюджету, повідомляють на сайті Нововолинська.

Термін навчання: від 1 до 3-х місяців.

Заняття проходять у два етапи:

Перший – теорія (1 місяць). По завершенні, заклад видає свідоцтво про закінчення теоретичного курсу, після чого слухачі курсу складають теоретичний іспит в Територіальному Сервісному Центрі (ТСЦ)Другий етап – практика (2 місяці). Навчальний заклад видає свідоцтво про закінчення практичного курсу. Склавши практичний іспит у Територіальному Сервісному Центрі (ТСЦ), особа отримує посвідчення водія.

Детальну інформацію про державну програму соціальної та професійної адаптації Захисників та Захисниць, а також членів їхніх родин надають в управлінні соціального захисту населення за адресою: місто Нововолинськ, б-р Шевченка, 7, каб. 313, телефон (03344) 31496 або +380963430630.

Джерело