У Нововолинській лікарні працює новий лікар-гастроентеролог | Новини Нововолинська

У Нововолинській лікарні працює новий лікар-гастроентеролог | Новини Нововолинська

У Нововолинській центральній міській лікарні працюватиме новий лікар-гастроентеролог – Станіслав Кравчук.

Про це повідомили на фейсбук сторінці медзакладу.

До його професійної діяльності входить лікування внутрішніх хвороб людини, зокрема захворювання травної системи. Основні напрями:

Тривалий біль в животі, нудота, відчуття здуття;Захворювання шлунка та дванадцятипалої кишки (гастрит, виразка);Патологія печінки та жовчовидільної системи;Хронічні гепатити та цироз печінки;Гострий та хронічний панкреатит;Автоімунні захворювання травної системи (виразковий коліт, хвороба Крона);Харчування при хронічних захворюваннях та ожиріння.

У Нововолинській лікарні працює новий лікар-гастроентеролог | Новини Нововолинська

Життєвий досвід лікаря:

Закінчив Національний медичний університет імені О.О.Богомольця у 2019 році. Проходив інтернатуру із внутрішньої медицини у відділенні терапії однієї із районних лікарень Київської області.

У 2022 році закінчив спеціалізацію із гастроентерології. Працював у приватній клініці міста Києва та Горохівській багатопрофільній лікарні.

Із серпня 2022 року працює в поліклінічному та відділенні екстренної медичної допомоги НЦМЛ. Лікар проходив стажування за кордоном, брав участь в багатьох медичних проєктах.

Член Української гастроентерологічної асоціації, Активний діяч в Європейській спілці гастроентерологів UEG (United EuropeanGastroenterology) – Young GI Associate, Young Talent Group, Член Європейської асоціації з дослідження печінки (EASL)

Веде прийом у поліклініці щодня з 9:00 по 13:00, кабінет №50. Для запису на прийом – 067-30-40-911.

Джерело