У Нововолинську трапились два прикрі випадки на електросамокатах: потерпілі звертались до медзакладу | Новини Нововолинська

У Нововолинську трапились два прикрі випадки на електросамокатах: потерпілі звертались до медзакладу | Новини Нововолинська

У Нововолинську за останні декілька днів трапились два прикрих випадки з електросамокатами, обидва водії не впорались з керуванням транспортного засобу.

Правоохоронці повідомляють, що 16-го вересня близько 18:00 навпроти ліцею №4 на пішохідній зоні двоє осіб, керуючи електросамокатом, здійснили наїзд на 9-річну дитину.

Дівчинка отримала тілесні ушкодження. Батьки дитини звернулись у лікарню, адже у потерпілої була підозра на струс головного мозку.

17-го вересня близько 15:30 на вулиці Княгині Ольги було зареєстровано ДТП з чоловіком, який керував електросамокатом. Водій заїхав на проїзну частину та впав з транспортного засобу.

33-річного чоловіка госпіталізували до медзакладу з забоями та підозрою на струс головного мозку.

Нагадаємо, на вулицях Нововолинська розмістили електросамокати, які можна взяти в оренду. Покататися коштує від 3,5 грн за хвилину.

Поліція наголошує, що електросамокати, гіроскутери та моноколеса в Україні прирівняли до транспортних засобів. Інформують про основні правила руху для водіїв електросамокатів:

їздити по тротуарах на електросамокатах і гіроскутерах відтепер заборонено; їхати слід якомога правіше проїзною частиною; не керувати електротранспортом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння; користуватися світловідбиваючими елементами; їздити в шоломі, використовувати інші засоби безпеки.

Головне фото – ілюстративне

Джерело