РФ планує маріонетковий режим в Україні — ЗМІ

РФ планує маріонетковий режим в Україні - ЗМІ

Іноземна розвідка повідомила, що Путін планує в Україні маріонетковий режим

Метою Путіна нібито є «союзна держава», що складається з України, Білорусі та Росії з місцевими маріонетковими режимами.

Блокада великих міст та активізація розміщених у них агентурних осередків – такий план вторгнення РФ в Україну. Також планується створити маріонетковий уряд, а українських активістів відправити до концентраційних таборів. Про це повідомляє Bild.

Зазначається, що згідно з планом, отриманим від служби іноземної розвідки, перед агентурними осередками стоятиме завдання «встановити в містах проросійське керівництво», яке потім «домовилося б про капітуляцію та передачу» влади окупантам. Потім російські спецслужби мають «захопити стратегічні об’єкти, усунути загрози, завербувати бажаючих співпрацювати і встановити нове керівництво в захоплених містах». Ця практика використовуватиметься у ключових містах країни доти, доки всі мегаполіси України «мирним шляхом» не перейдуть під контроль Росії.

Далі планується створити фіктивний парламент, так звану «Народну раду», яка, як пише видання, стане маріонетковим законодавчим органом України з так званих представників, раніше відібраних російськими спецслужбами.

У секретному звіті іноземної розвідки сказано, що також плануються «табори для утримання проукраїнських активістів».

Зазначається, що зараз готуються проросійські групи для розгортання в Україні. Володимир Путін поставив перед ним завдання «вербувати українських політиків та усувати супротивників Кремля».

Планується «створити умови щодо загальнонаціонального референдуму про приєднання до Росії». Метою Путіна нібито є «союзна держава», що складається з України, Білорусі та Росії з місцевими маріонетковими режимами, заснованими на радянській моделі, та центральним управлінням із Москви.

За даними спецслужби, вторгнення РФ відбудеться «у лютому, але не пізніше березня», «якщо Путін не передумає».

Нагадаємо, минулого тижня також прем’єр Британії Борис Джонсон заявив, що російський план блискавичної війни очевидний.

Фальстарт: Bloomberg повідомило про вторгнення РФ в Україну

Джерело