Стало відомо, як у Зеленського з’явилася ідея провести дебати на стадіоні

У березні під час концертного туру "Кварталу" Володимир Зеленський запропонував своїй команді провести дебати з Петром Порошенком на стадіоні.

У березні під час концертного туру «Кварталу» Володимир Зеленський запропонував своїй команді провести дебати з Петром Порошенком на стадіоні, інформує Ukr.Media.

Про це розповів сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк.

«Володимир говорив: нам потрібно думати про формат, ми точно розуміли, що це не студія. В кінці березня «Квартал» поїхав по Україні з концертами. І, пам'ятаю, був концерт в «Дніпро-Арені», ми стояли за лаштунками, спустився Володимир і каже: «Я зрозумів, де варто робити дебати. На стадіоні», — сказав Костюк.

Також сценарист серіалу розповів, як у команди Зеленського виникла ідея записати відеозапрошення на дебати.

«Ще перед першим туром у нас виникла ця історія. Рішення записати відеозапрошення на «Олімпійському» вже народжувалося в цьому будинку (у штабі Зеленського), в обід придумали — вже вранці записали», — зазначив Костюк.

За його словами, у команді Зеленського «на 90% думали, що Порошенко відмовиться».

Також Костюк розповів, як Зеленський готувався до дебатів.

«До дебатів Зеленський готувався зі своїм штабом. Можна сказати, що він готувався до них протягом всієї кампанії, тут майже щодня відбувалися експертні наради з усіх можливих питань. І так чи інакше це також підготовка. Перед самими дебатами Володимир мав просто сісти, самостійно систематизувати інформацію і власне готуватися до питань опонента», — розповів Костюк.