Чим займаються депутати партії «Рівне разом» під час війни? (ВІДЕО)

Чим займаються депутати Рівненської міської ради в умовах війни? Хто пішов у збройні сили, хто волонтерить, а хто виїхав закордон? Наш Павло Невесенко продовжує розповідати про діяльність міських обранців під час війни. Сьогодні на черзі фракція «Рівне разом».

Партія Рівне разом налічує у міськраді 7 депутатів. Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, який балотувався на посаду мера від цієї фракції розповідає життя під час війни як у в усіх українців кардинально змінилося. Залишається в Україні. Каже не було і думки їхати за кордон. Його команда активно займається гуманітарною допомогою для всієї країни. Додає відкрив для себе з іншої сторони свого старшого сина, який також долучився до волонтерства.

Катерина Марчук поїхала до Польщі. Розповідає, пішла на такий крок, адже має трьох дітей, найменшому 6 місяців. У її будинку не було укриття, а до найближчого іти більше 2 кілометрів. Додає за кордоном не сидить без діла. У Любліні разом з українцями організувала штаб де збирають допомогу для України зі всього світу.

Ще один представник партії і за сумісництвом настоятель храму Всіх Волинських Святих Михайло Жаровський з першого дня включився для допомоги Українській армії та переселенцям. Розповідає у такий важкий час варто об’єднуватись заради спільної перемоги.

Колега по фракції Василь Харковець розповідає з початку повномасштабної війни відкрили три харчоблоки у місті, для приготування їжі нашим військовим. Зізнається спочатку налагоджували логістику. Втім, нині все працює як злагоджений механізм.

Також відомо, що ще один представник фракції Сергій Рибачок записався до тероборони та займається логістикою. Керівниця фракції у Рівнераді Світлана Марчук також займається гуманітарною допомогою на усіх фронтах. На момент виходу матеріалу в ефір нам не вдалося зв’язатися з останньою та ще одним представником Рівне разом. Святославом Стельмащуком.