Чому ремонт на вулиці Корольова у Рівному триває близько року

Рік тому у Рівному по вулиці Корольова розпочали капітальний ремонт. Згідно з проєктом тут мали б облаштувати тротуари та створити велодоріжки по усьому периметру вулиці. Роботи планували закінчити до кінця 2021 року, але не зробили цього досі.

Зупинка на вулиці Корольова вже близько року у неналежному стані, так само і доріжки для пішоходів – викорчувані дерева, купи будматеріалів вздовж відремонтованих доріжок, і місцями — просто відсутня бруківка, про що раніше розповідали журналісти "Рівне 1". На окремих ділянках навіть покладена минулого року бруківка почала просідати.

Зі своїми скаргами мешканці цього району неодноразово зверталися до влади.

За словами начальника Рівненського міського управління ЖКГ Володимира Пилипчука, підрядна організація після початку ремонтних робіт стикнулась з тим, що не до кінця був зроблений проект і він не відповідає тим нормам, які вступили в дію у 2021 році.

Його (проєкт) змушені були коригувати. Цього року мали продовжити відповідні роботи, але, на жаль, капітальні видатки не були проголосовані у зв’язку з воєнним станом. Тому у цьому році виконувати ремонтні роботи поки що не можуть.

Підрядна організація зробила на 2 мільйони гривень більше, ніж було оплачено в минулому році, Там є недоліки по бордюрах і інші, але вони ще не були заактовані, тому за це ще не було оплачено, — додав Володимир Пилипчук.

В управлінні сподіваються, що деякі об’єкти їм дозволять фінансувати і саме цей об’єкт по вулиці Корольова  буде зроблено.