Хто в цій області «цар», або як рівненська журналістка вісім разів в машину сідала — наслідки резонансної ДТП (ВІДЕО)

Резонансна ДТП. Самопроголошений цар Рівненської області Олександр Данильчук та рівненська журналістка Ольга Ферар цієї суботи на елітній автівці в’їхали в машину прокурорки Ольги Лихач. Внаслідок цього пошкодили фару та бампер. Усю хронологію подій далі розповість Павло Невесенко.

Ця ДТП трапилася в суботу ввечері на проспекті Миру у Рівному поблизу одного з кафе. На відео депутат обласної ради Олександр Данильчук та водійка "Тойти Ленд Крузер" журналістка Ольга Ферар. З відео видно — мають явні ознаки алкогольного сп’яніння. Вони наїхали на автівку Ольги Лихач — прокурорки. Втім, Олександр Данильчук та Ольга Ферар доказують протилежне.

Насправді машина належить Олександру Данильчуку, а за кермом була Ольга Ферар. Наступна фраза обласного депутата від фракції "Сила і честь", як символ образу українських депутатів.

Навіть коли приїхала поліція Олександр Данильчук був впевнений він виграє будь-який суд, а автівку йому повернуть найближчим часом.

Віталік про якого говорив на відео Олександр Данильчук — це начальник Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль. Вони дуже близькі з Олександром Данильчуком і тому в соцмережах люди почали припускати, цю ситуацію спустять на гальмах. Детальніше — у сюжеті.