Луганський медичний університет підписав меморандум про співпрацю із департаментом ЦЗ та ОЗ населення РОДА

У Рівному офіційно запрацював медичний університет, який переїхав з Луганська. Заклад юридично оформив свою діяльність на новому місці. Рівне підписало меморандум з навчальним закладом. Як університет проводить набір студентів та де вони навчатимуться, дізнавалися наші журналісти.

 Переїхали вже вдруге. Спершу з Луганська у Рубіжне, а тепер у Рівне. Луганський державний медичний університет тепер офіційно запрацював на Рівненщині.

Крім того, клінічні кафедри, на яких будуть проводитись практичні заняття для студентів, розташовуватимуться на території медичних закладів.

Аби фахівці Луганського університету змогли поділитися своїми знаннями та вміннями з нашими фахівцями. Для цього університет підписав меморандум про співпрацю з департаментом цивільного захисту та охорони здоров`я населення Рівненської ОДА.

Тому така співпраця буде не зайвою і фахівцям, які здобувають післядипломну освіту.

Тим часом на території Рівного 14 випускників університету уже завершили підготовку на курсах за програмою підготовки офіцерів медичної служби запасу й отримали звання молодшого лейтенанта медичної служби. Повернутися назад на українську Луганщину заклад планує уже після перемоги. А у Рівному працюватиме його повноцінна філія.