«Мама рулить»: рівняни зняли тревел-блог (ВІДЕО)

Піднятись в гори на висоту півтори тисячі метрів, випити кави з Євгеном Клопотенком у Івано-Франківську, або поглянути на Луцьк з іншого боку. Все це зробило сімейство Тимченків з Рівного. І це при тому, що мама родини була вагітною та подорожували з 2-річним сином. Усе зняли та камеру для власного ютуб проєкту. Як поєднати приємне з корисним — далі розповість Павло Невесенко.

Тетяна та Тимур розповідають, подорожі це їхнє сімейне хобі. Два роки планували знімати тревел-блог. Втім лише нині почали фільмувати свої мандрівки. Робили це разом з 2-річним сином Теоном та донькою Теєю, яка на той час знаходилася в животику у Тетяни. Встигли відзняти 4 випуски власного проекту.

Окрім Івано-Франківська, Тимур та Тетяна встигли показати цікавинки Луцька, Карпат та Рівного. Подружжя зізнається було нелегко — Тетяна була на 33 тижні вагітності, та й син Теон потребував нагляду.

Особлива гордість Рівненських мандрівників-блогерів це підйом на гору у Карпатах. Сім’я зробила це надзусиллями, втім Тимур Тимченко зізнається — це було того варте.

Не змогли блогери оминути і Рівне. Випуск про наше місто нині в процесі монтажу. Одна з локацій — козак у парку Хімік.

Тимур та Тетяна розповідають головний герой блогу "Мама рулить" дворічний син Теон, який відпочатку і до кінця був поруч. Записати коментар у хлопчика непросто, адже під час зйомки він займається серйозними справами. Та й відповіді дає лише на запитання тата.

Три випуски блогу "Мама рулить" ви можете переглянути на однойменному ютуб каналі, або ж зовсім скоро в ефірі телеканалу "Рівне 1"