«Мають бути поховані, як Герої»: розповідь жінки, яка евакуює військових, загиблих на передовій (ВІДЕО)

Возила паломників у святі місця, а тепер евакуйовує загиблих воїнів. Тетяна Потоцька залишила туристичний бізнес, придбала спецтранспорт і перевозить тіла військових. Жінка по кілька днів їде за кермом, каже важко як фізично так і морально. Але попри труднощі, ні на день не полишає допомагати родинам загиблих.

Це Тетяна Потоцька. Сама родом з Луцька. До війни мала власний туристичний бізнес. Але майже з початку повномасштабної війни, покинула основну роботу і вирішила допомагати армії. Жінка евакуйовує загиблих військових зі сходу та півдня України. Для цього придбала спеціальний транспорт.

Тетяна майже щодня за кермом. Поїздка на Схід України займає близько 4 днів. Допомагають жінці двоє товаришів, інколи підміняють за кермом. Адже проїжджають люди тисячі кілометрів.

Кошти на пальне — волонтерські. Допомагають військові капелани з Волині. Вони збирають гроші в соцмережах. Бо ж поїздки — дороговартісні. Лише за пальне жінка витрачає близько 30 тисяч гривень.

У Рівне сьогодні Тетяна привезла загиблого військового. Костянтин Дмитрієв загинув на Луганщині. Чоловік родом з Кривого Рогу. Але пізніше переїхав у Рівне. В 2015-16 роках вже служив у ЗСУ. Добровольцем пішов в АТО. Після чого повернувся у Рівне.

31-річний чоловік загинув на Луганщині під час бойового зіткнення та авіаудару. У Костянтина вдома залишилася дружина та дворічна донька.
Рідні, друзі та жителі Рівного провели в останню путь Констянтина Дмитрієва, який загинув захищаючи незалежність нашої країни на Луганщині. Прощання із Героєм відбулося на майдані Незалежності.

Кожен загиблий український воїн — це втрата нації. Волонтерка Тетяна Потоцька робить усе для того, аби наші воїни були поховані як Герої.

Попри труднощі Тетяна каже, буде і надалі допомагати родинам загиблих героїв і вірить, у найшвидшу перемогу України. Після неї повернеться до основної роботи, а саме возитиме туристів у святі місця, а також розповідатиме про подвиги українських героїв.