Медалі та копки: у Рівному триває аукціон від футболістів та вболівальників (ВІДЕО)

Спорт на Рівненщині не стоїть осторонь. Вболівальники та футболісти організували благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України. Зібрані кошти підуть на необхідні для військових речі. Більше про це — у сюжеті.

 У Рівному стартував аукціон на підтримку військових від Народного Клубу "Верес". Серед вболівальників "червоно-чорних" є військові, які потребують допомоги.

Втім, військовим постійно потрібна підтримка. Необхідні речі є дороговартісними. Відтак, вболівальники та футболісти організували аукціон із трьома лотами.

Окрім гравців "Вереса" до аукціону доєдналися футболісти з інших команд. Одним із них є екс-гравець рівненського клубу Руслан Степанюк.

І ще один третій ЛОТ від Дмитра Нємчанінова, який до недавна теж був гравцем та незмінним лідером "Вереса".

Стартова ціна кожного з ЛОТів 4 тисячі гривень, а мінімальна ставка 500. Захисник "Вереса" Сергій Петько каже, що навіть у такий нелегкий час команда намагається допомогти військовим.

Команда та вболівальники допомагають коштами, участю в аукціонах, розвантажують та заповнюють гуманітарну допомогу та найголовніше боронять Батьківщину.

Торги будуть проводитися 9 квітня в групі "Вболівальники Верес Рівне" та на інстаграм сторінці клубного фан шопу "Veresplace". Крім того, в приміщенні фан-шопу плануються й інші благодійні акції.