Пенсіонер на Рівненщині надсилав 15-річній дівчині розпусні подарунки

7 років за ґратами проведе пенсіонер, який розбещував неповнолітню із Рівненщини.

За даними суду, 66-річний волинянин через соцмережі розповсюджував серед неповнолітніх світлини з дитячою порнографією та вчиняв розпусні дії щодо 15-річної дівчини. 

Чоловік передавав їй пакунки, в одному з яких був мобільний телефон із сім-картою, на номер якої пенсіонер надсилав світлини з оголеними дітьми, в іншому — інтимна іграшка.

Під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого та в його автомобілі правоохоронці вилучили кілька десятків інтимних іграшок, численні флеш-накопичувачі, комп’ютерну техніку, тримачі для сім-карт, оптичні диски, мобільні телефони, банківські картки, паспорт громадянина Англії на ім’я обвинуваченого, металеві предмети, схожі на пістолети різних марок та револьвер, печатки й дипломи Вашингтонського університету тощо.

Своєї вини обвинувачений не визнав та стверджував, що зображення з порнографією розповсюджував не він, а розроблений ним штучний інтелект без його відома. Окрім 7 років ув’язнення, чоловік зобов’язаний сплатити потерпілій 50 тис. грн завданої моральної шкоди.

Джерело