Плюси й мінуси: Рівняни поділилися перевагами й проблемами міста

Рівнянам подобається місто, у якому вони живуть. Про це свідчать результати вуличного опитування, яке днями провели журналісти Радіо Трек.

Люди виокремили декілька плюсів і мінусів Рівного. Перевагами називають компактність міста, відкритість людей і красиві парки.

 

Що ж до мінусів, перехожі критикують стан доріг, високі ціни на нерухомість і владу.

Думки щодо розв’язання цих проблем розділилися. Хтось вважає, що всі проблеми можна було б вирішити, якби не війна, інші ж – пропонують поставити при владі ініціативних людей, які будуть готові зробити місто кращим.

Зокрема, люди казали таке:

— Це дуже компактне місто і дуже зручне, невеличке і можна завжди дістатись до будь-якої точки. Це дуже зручно, — каже рівнянка Анна.

 

 

— Такі парки. Такі гарні зони, які в нас поробили, лавочки, скверики, фонтани. Квіти такі за Кінопалацом Україна, дуже гарні такі зони, — каже рівнянка Галина.

 

 

— Люди. Дуже приємні люди, вони всі сміються завжди. Є про що поговорити, навіть якщо незнайомі, — каже рівнянка Вікторія.

Окрім цих позитивних аспектів, мешканці також відзначили й проблеми:

— Водовідведення, неадекватні ціни на нерухомість, застаріла безініціативна влада, — каже рівнянин Сергій.

 

 

— Війна тільки. Якби не було війни, проблеми всі вирішувалися б. Якби закінчилася війна, якби наші хлопці не гинули, тоді було б краще розв’язувати якісь проблеми, а зараз найгірша проблема це війна, — каже рівнянка Світлана.

 

 

— Проблеми з дорогами у нас, — каже рівнянка Олена.

Попри недоліки, більшість мешканців Рівного вважають, що їхнє місто має унікальний шарм і потенціал для подальшого розвитку. Люди вірять у майбутнє свого міста і готові працювати над його покращенням.

Джерело