Прийшов на реабілітацію, а опинився на візку: у Рівному родина нарікає на приватну клініку (ВІДЕО)

У рівнянина, якому 57 років, стався інсульт. Після лікування, рідні звернулись у приватну клініку, аби чоловік пройшов реабілітацію і знову заговорив. Але у результаті пацієнт перестав ходити. Як так сталось, розбирався Ілля Томашевський.

2 місяці тому 57-річний Ігор потрапив до лікарні з ішемічним інсультом. У неврологічному відділені Чорнобильської лікарні чоловіку почали надавати реабілітацію.

З розмовою у Ігора Чечелюка лишалися проблеми. Тому аби надати якісну реабілітацію, сім’я звернулася до приватної клініки.

Юлія додає, що спочатку батькові було краще, але під час одного з відвідин родина дізналася про неприємний інцидент.

Однак, наступного дня дуржина Ігора дізналася, що її чоловіка везуть у травмпункт через перелом шийки бедра.

Родина досі не знає, що сталося тоді в реабілітаційному центрі. Втім, після цього Ігору Чечелюку довелося робити операцію вартістю 120 тисяч гривень.

Лікуючий лікар та співзасновник реабілітаційного центру Олексій Левківський розповідає свою версію того, що сталося.

Олексій Левківський додає, що вини їхнього реабілітаційного центру у нещасному випадку немає. Адже пацієнт, нібито, сам недослухався до рекомендацій. Крім того, вони навіть хотіли допомогти родині у такій ситуації.

Не знайшовши компроміс у ситуації — родина Чечелюк звернулася до поліції. Поки правоохоронці будуть розбиратись у ситуації, Ігор Чечелюк знову потребуватиме реабілітації, аби почати ходити та говорити.