Рівнянин відзначив 103-ій день народження (ФОТО)

Федір Вікторович Урженко прожив у місті Рівне майже 60 років свого життя. 7 липня чоловік відзначив свій 103-ій день народження.

Народився Федір Вікторович, у 1919 році в селянській сім’ї у Казахстані. Брав участь у Другій світовій війні на Далекому Сході, закінчив війну у званні капітана, а зараз – полковник у відставці, ветеран Збройних сил. Федір Вікторович нагороджений чотирма орденами (Червоної Зірки (за мужність), «За перемогу над Японією», Вітчизняної війни ІІ ступеня, Богдана Хмельницького ІІІ ступеня) та 24 медалями. Після війни Федір Урженко мешкав у Калінінграді, згодом був направлений із групою радянських військ до Німеччини. Із 1963 року ветеран Збройних сил проживає у Рівному.

Привітали іменинника зі 103-м днем народження від імені Рівненської громади представники Департаменту соціальної політики —  вручили квіти та продуктовий пакет від Благодійної організації «Спільна мрія», а за рахунок коштів соціальної програми «Турбота» ветеран отримає тисячу гривень, повідомили і Рівненській міській раді.

Поділився Федір Вікторович і своєю найбільшою мрією, найпалкішим бажанням. Сьогодні це — Перемога України.