Юні вихованці «Вереса» повернулися до Рівного після двомісячних тренувань у Болгарії (ВІДЕО)

Повернулися до Рівного після двомісячних тренувань у Болгарії. Юні вихованці ДЮСШ «Верес» провели перше тренування у своєму місті після перебування закордоном. Вони проживали на курортах, де на той час сезон ще не почався. Загалом в рамках ініціативи у Болгарії безкоштовно побувало понад 200 рівнян. Про емоції дітей та батьків розповість Павло Невесенко.

В гостях добре, але вдома краще. Юні Вересівці вперше за багато часу тренуються на рідному стадіоні Олімп у Рівному.

До Болгарії, подалі від війни, юних футболістів разом з їхніми мамами у рамках «Благодійної ініціативи для дітей України» відправила Рівненська обласна асоціація футболу та народний клуб «Верес». Тренер Олександр Гіль розповідає тренування відбувалися щодня. До того ж діти ще й навчалися дистанційно у школах.

Задоволені двомісячним перебуванням у Болгарії і мами юних футболістів. Зізнаються таким чином дітки хоч трішки відволіклися від війни в Україні.

Втім, зізнаються постійно були на зв’язку з рідними та близькими. І щоденно моніторили ситуацію в Україні.

Гравець ДЮСШ Верес Михайло Паламарчук розповідає, йому було страшно за рідних, які залишились в Україні. Самим тренувальним процесом і дозвіллям задоволений. Згадує момент, який запам’ятався найбільше.

Юні вихованці ДЮСШ "Верес" наразі продовжать тренуватися у Рівному, аби досягти футбольних вершин. І сподіваються на перемогу України над рашистами.