У Квасилові на вулиці Рівненській зрізали дерева: місцеві обурені (ВІДЕО)

У Квасилові жителі скаржаться на зрізані дерева. Мовляв, ті були не в аварійному стані і були окрасою вулиці Рівненська. Місцева влада говорить, що не є виконавцем робіт. А виконавці — діяли згідно з дозвільних документів. Павло Невесенко продовжить.

Це мешканець будинку навпроти зрізаних дерев Іван Мухаровський. Не розуміє, чому дерева, які були нормальні, зрізали. З семи дерев лише одне було в аварійному стані.

Ми звернулися до старости Квасилова Віти Кисільової, аби та пояснила, чому саме зрізали бузок.

Натомість у тресті зеленого господарства розповіли, що є лише виконавцями робіт. Зрізати дерева вони можуть лише після звернень місцевої влади і згідно усіх дозвільних документів.

Іван Мухаровський розповідає з мешканцями вулиці Рівненська староста Квасилова не спілкувалася та не хотіла почути думку містян. Чоловік запевняє, дерева нікому не заважали і були окрасою вулиці.

Не дивлячись на те, що дерева зрізали місцеві не опускають руки. Іван Мухаровський знову ж таки посадив бузок на місці зрізаних дерев.

Місцеві припускають, що причиною зрізання дерев може бути підприємство, яке знаходиться поруч. Спочатку розповідали що воно тут працюватиме тимчасово. Там встановили великі морозильні камери, якраз біля зрізаного бузку. Чим на ньому займаються місцевим не відомо, але у теплу пору року з холодильників іде страшенний сморід розповідають квасилівчани.