У Рівненському Палаці дітей та молоді щоденно функціонує волонтерський хаб (ФОТО)

Велика родина Палацу дітей та молоді своїми силами наближає перемогу. Працівники, діти, батьки вже багато років підтверджують звання справжньої Суперкоманди. З першого дня війни в Палаці щоденно функціонує волонтерський хаб, куди щодня приходять рівняни та переселенці і гуртом плетуть маскувальні сітки, кікімори та інші маскувальні елементи, які вкрай потрібні нашим воїнам для захисту України.

Про це повідомляє Рівненська міська рада.

Рівне стало прихистком для тисяч маленьких переселенців. Діти приїхали з Лисичанська, Сєвєродонецька, Харкова, Києва, Запоріжжя, Дніпра, Чернігова, Миколаєва тощо. Діти різного віку. Усі стривожені, налякані.

17 березня в Палаці дітей та молоді створено Арт-десант Центр Дозвілля ПДМ у складі педагогів різноманітних підрозділів: Школа образотворчого мистецтва, театр-студія «Маленький принц», клуб авторської пісні «Музика мрій», клуб східного танцю «Орхідея», ансамбль естрадної пісні «Вітамін», молодіжний ансамбль сучасної пісні «Меридіан».

Арт-десантом на сьогодні вже охоплено 98 дітей в семи місцях поселення вимушено переміщених осіб у нашому місті. Педагоги Палацу організовують для них ігри, розвиваючі руханки, міні концерти, майстер класи аби тільки відволікти їх від сумних і гнітючих спогадів.