У Рівному для дітей загиблих воїнів організували свято (ВІДЕО)

В Україні майже 700 дітей стали жертвами російських окупантів за 97 днів повномасштабної війни. На Рівненщині наразі мешкає більше 16 тисяч дітей — переселенців. Найбільше у Рівненському районі. Сьогодні, 1 — го червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Рівному організували акцію, яка покликана підтримати дітей загиблих воїнів.

Замішують тісто, випікають печиво, та прикрашають кекси. В одному з Рівненських коледжів з 7 ранку кипить робота. Тут готують солодощі для дітей.

Викладачі готують смаколики разом із студентами. Таким чином долучилися до акції, яка покликана підтримати дітей, загиблих воїнів. Наповнюють бокси печивом, тістечками та цукерками, які приготували власноруч. Студенти кажуть, нині важливо підтримувати тих, хто цього потребує.

Приготовані солодощі відвезли дітям, які, через війну втратили своїх батьків. Для них також у Рівненському зоопарку приготували ціле свято, організували екскурсію. Приїхали також поліцейські. Вони розповіли про свою професію і дали дітям можливість відчути себе справжніми патрульними.

Захід влаштував департамент соціальної політики спільно із навчальним закладом Рівного. Основна мета, кажуть організатори, подарувати дітям хороші емоції.

На захід завітали 18 дітей з родинами.

До слова, заходи для дітей пройшли сьогодні у багатьох закладах Рівного.